Tijdelijke maatregelen

Beste gebruiker van deze website,

We worden op deze website momenteel geteisterd door hackers die proberen misbruik van de website te maken. Een van de problemen is dat ze op illegale wijzen proberen fictieve gebruikers aan te maken.
We hebben daarom besloten om het aanmaken van gebruikers tijdelijk niet meer toe te staan. Daarnaast hebben we alle huidige gebruikers moeten verwijderen. Omdat we zo weinig mogelijk info van onze gebruikers vragen is het voor ons nu niet meer mogelijk om onderscheid te maken tussen “legale” gebruikers en “fake” gebruikers.

Deze maatregelen die we hier nu tegen mogelijke veiligheids-issues nemen zijn van tijdelijke aard en zullen we weer opheffen zodra dit verantwoord is.
Het is goed om u te beseffen dat we deze maatregelen nemen met de bedoeling dat u veilig en zonder risico op digitale besmetting gebruik kunt blijven maken van deze website. Voor de goede orde is nog vermeldt dat dit een preventieve maatregel is en dat er tot nu toe nog geen veiligheids-issues op de website zijn geconstateerd.

Ondertussen maken we ook onze excuses voor de overlast die dit geeft.

Bij voorbaat dank voor uw begrip,

Het Zorgweetjes team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.