Handleiding

Welkom.  Hier vind je een handleiding om deze website optimaal te gebruiken.

home

Vanuit de homepagina van de website kunnen er diverse keuzes worden gemaakt. Onder de balk waar onze naam en ons logo staan, zie je een balk met een aantal iconen. Dit zijn links naar diverse pagina’s, waaronder deze handleiding. Deze balk is alleen zichtbaar op de homepagina. Als je ergens anders op de website bezig bent, kun je altijd weer terug naar de homepagina gaan door boven in de menubalk (de bovenste balk) op Home te klikken. In deze zelfde menubalk staan ook de diverse categorieën waar de zorgweetjes betrekking op hebben.

vragen

Je kunt hier bijvoorbeeld de rubriek Ondersteuning kiezen. Op deze pagina zie je dan de vragen die onder deze rubriek vallen. In de zijbalk staan de voornaamste trefwoorden, die in de tekst van de vragen (onder alle rubrieken) voorkomen. Een rode aanduiding naast de vraag betekent dat er nog geen antwoord bij de vraag is gegeven. Een groene aanduiding geeft het aantal antwoorden aan op de vraag.

U kunt ook zelf een vraag formuleren, onder aan iedere pagina met de verzamelde vragen is er de mogelijkheid anoniem een vraag te stellen en aan ons op te sturen.

stel een vraag

Kies welke vraag  je wilt bekijken en klik er op;  je gaat dan naar de pagina van de vraag. Zoeken kun je door boven in de pagina een rubriek te kiezen en dan op de pijl te klikken voor de resultaten.

detail vragen

Aan de linkerkant van de pagina kun je je waardering voor de vraag en het antwoord  laten blijken: klik op de pijl, naar boven is positieve waardering, naar beneden is een negatieve waardering. Door deze waardering maak je het voor andere gebruikers eenvoudiger de meest relevante vragen snel te vinden.

plaats een antwoord

Je kunt onder iedere vraag zelf anoniem een aanvulling geven op het antwoord. Heb je nog vragen na het lezen van deze handleiding, misschien staat het antwoord onder “veel gestelde vragen“. Veel plezier met het vinden van het juiste zorgweetje.